Brösarps bibliotek – öppet alla dagar

Brösarps bibliotek

Brösarps bibliotek ligger i anslutning till Brösarps skola och har öppet för allmänheten alla dagar i veckan. På biblioteket kan du välja bland många boktitlar och det du inte hittar kan ofta beställas från andra bibliotek. På Brösarps bibliotek finns det också möjlighet att arbeta vid en dator och kopiera.

Brösarps bibliotek, Magistervägen 9
Meröppet alla dagar kl 7–21
Bemannat måndag kl 13–16, onsdag 15–18 och torsdag 10–13.
Läs mer och boka böcker på bibliotekets hemsida!

Brösarps bibliotek ingår i samarbetet Bibliotek Skåne Sydost där kommunerna Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad har en gemensam bibliotekskatalog där du kan söka och beställa böcker, tidskrifter, film, ljudböcker, e-böcker, med mera från. På biblioteket finns även två datorer du kan arbeta vid, samt kopiator och skanner.

Meröppet alla dagar året runt

Med meröppet menas att du kan gå in på biblioteket alla dagar i veckan året om mellan klockan 8.00–21.00. Allt du behöver göra är att teckna ett meröppetavtal med biblioteket och kvittera ut en tagg som sedan blir din elektroniska nyckel in till biblioteket. Inne i biblioteket är allt som vanligt bortsett från att du själv sköter utlånet och återlämningen på ett enkelt och smidigt sätt. Minimiålder är 18 år.